Intranet laten maken

Intranet laten maken

Wil jij intranet laten maken voor jouw bedrijf? Maak kennis met 2BeFresh bij ons kun je intranet laten maken. Wij bouwen een interne omgeving waar je als bedrijf veilig bestanden kunt delen en kunt communiceren met medewerkers. Intranet is voor iedere organisatie geschikt en is 24/7 beschikbaar. Medewerkers zijn doormiddel van intranet betrokken bij alles wat er binnen het bedrijf gebeurt.

Wij zijn 2BeFresh – De intranet specialist

Bij ons kun je een intranet geheel naar wens laten maken voor jouw bedrijf. Intranet is een veilige omgeving waar je als medewerkers onder elkaar kunt communiceren en allerlei bestanden en nieuws kunt delen. Door intranet zijn medewerkers altijd op de hoogte en zijn ze betrokken bij de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Omdat geen bedrijf hetzelfde is, leveren wij intranet op maat. Wij passen het intranet geheel naar jouw wensen en behoeften aan!

Er zijn al tientallen bedrijven geweest waarvoor wij het intranet mochten verzorgen. Wij hebben ervaring met het bouwen van een interne omgeving tot 2500 personen. Ben je benieuwd wat we voor jouw intranet kunnen doen?  Neem contact op via 085-1300643, hallo@2befresh.nl of via onderstaand contactformulier en maak een vrijblijvende afspraak.

Intranet laten maken

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook intranet voor je bedrijf? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over een interne omgeving die bij jou past.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij meer klanten? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.