Intranet laten bouwen door 2BeFresh
Zo is het maar net

Intranet laten maken

Wil jij intranet laten maken voor jouw bedrijf? Maak kennis met 2BeFresh. Bij ons kun je intranet op maat laten maken. Wij bouwen een interne omgeving waar je als bedrijf veilig bestanden kunt delen en kunt communiceren met medewerkers. Intranet is voor iedere organisatie geschikt en is 24/7 beschikbaar. Medewerkers zijn door middel van intranet betrokken bij alles wat binnen het bedrijf speelt.

Intranet laten maken door 2BeFresh

Wij zijn 2BeFresh – De intranet specialist

Bij ons kun je een intranet geheel naar wens laten maken voor jouw bedrijf. Intranet is een veilige omgeving waar je als medewerkers onder elkaar kunt communiceren en allerlei bestanden en nieuws kunt delen. Door zo’n soort platform aan te bieden, zijn medewerkers altijd op dekhoogte en zijn ze betrokken bij de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Omdat geen organisatie hetzelfde is, leveren wij intranet op maat. Wij passen het intranet geheel naar jouw wensen en behoeften aan!

Er zijn al tientallen bedrijven geweest waarvoor wij het intranet mochten verzorgen. Wij hebben ervaring met het bouwen van een interne omgeving tot 2500 personen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?  Neem contact op via 085-1300643 of hallo@2befresh.nl maak een vrijblijvende afspraak.

Groen met je doen bij 2BeFresh
Diensten 2BeFresh Werkwijze bij websitebouw en online ontwikkeling
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...