Maatwerk oplossingen uitgevoerd door 2BeFresh
Samen puzzelen?

Maatwerkoplossingen

Maatwerkoplossingen zijn er in vele soorten en maten. Voor diverse partijen hebben wij al maatwerk mogen creëeren, zoals een tool om een aanbouw samen te stellen. Ook hebben wij een actie gelanceerd waarbij unieke codes werden verspreid bij bestelling van tickets, die op een actiepagina geactiveerd konden worden om kans te maken op een prijs.

Maatwerkoplossingen van 2BeFresh

Bij maatwerk kun je helemaal zelf de functies bepalen. Een groot voordeel van maatwerk is dat er geen onnodige functies zijn die je website vertragen. Daarnaast kun je ook het design geheel naar wens samenstellen. Vrijwel alles is mogelijk, dus we nodigen je graag uit voor een gesprek.

Onze Aanpak

Gaat het om maatwerk, dam is geen project hetzelfde. Daarom gaan wij bij het ontwikkelen van jouw maatwerkoplossing gezamenlijk kijken wat voor jou de beste oplossing is. Voor nagenoeg elke situatie kunnen wij een oplossing ontwikkelen die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Wanneer je specifieke wensen hebt op het gebied van functies is het verstandig om een website op maat te laten maken. Bij 2BeFresh zorgen we ervoor dat de websites die wij maken er niet alleen goed uitzien en goed functioneren, maar ook goed vindbaar zijn!

Maatwerk oplossingen 2BeFresh
Maatwerk oplossingen door 2BeFresh

Enkele mogelijkheden:

  • Landingspagina’s
  • Reviewsites
  • Actiepagina’s
  • Winacties
  • Productwebsites
  • Inschrijfformulieren
  • CRM-systemen
  • Automatiseringskoppelingen
Groen met je doen bij 2BeFresh
Diensten 2BeFresh Werkwijze bij websitebouw en online ontwikkeling
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Stef Lindeman van 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd scherpe Stef. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...