Maatwerkoplossingen

Home  /  Maatwerkoplossingen

Maatwerkoplossingen van 2BeFresh

Maatwerkoplossingen zijn er in vele soorten en maten. Voor diverse partijen hebben wij al maatwerk mogen creëeren, zoals een tool om een aanbouw samen te stellen. Ook hebben wij een actie gelanceerd waarbij unieke codes werden verspreid bij bestelling van tickets, die op een actiepagina geactiveerd konden worden om kans te maken op een prijs. Bij maatwerk kun je helemaal zelf de functies bepalen. Een groot voordeel van maatwerk is dat er geen onnodige functies zijn die je website vertragen. Daarnaast kun je ook het design geheel naar wens samenstellen. Vrijwel alles is mogelijk, dus we nodigen je graag uit voor een gesprek.

Onze Aanpak

Bij maatwerk is geen project hetzelfde. Daarom gaan wij bij het ontwikkelen van jouw maatwerkoplossing gezamenlijk kijken wat voor jou de beste oplossing is. Voor nagenoeg elke situatie kunnen wij een oplossing ontwikkelen die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Wanneer je specifieke wensen hebt op het gebied van functies is het verstandig om een website op maat te laten maken. Bij 2BeFresh zorgen we ervoor dat de websites die wij maken er niet alleen goed uitzien en goed functioneren, maar ook goed vindbaar zijn!

maatwerkoplossingen
maatwerkoplossingen

Enkele mogelijkheden:

  • Landingspagina’s
  • Reviewsites
  • Actiepagina’s
  • Winacties
  • Productwebsites
  • Inschrijfformulieren
  • CRM-systemen
  • Automatiseringskoppelingen

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Op zoek naar iets specifieks? Gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.