Blog

Home  /  Blog   /  Profiteer nu van Apple Pay in jouw webshop

Profiteer nu van Apple Pay in jouw webshop

Apple Pay

Onze betalingspartner Mollie heeft een ondersteuning toegevoegd voor Apple Pay. Voor al onze klanten met een webshop bij ons kunnen we dit direct voor je uitrollen.

Beperkte beschikbaarheid

Ondanks dat Apple Pay een efficiënt betalingssysteem is, kent het in Nederland een beperkte toepasbaarheid van verschillende banken. Op dit moment werkt Apple Pay binnen Nederland alleen met ING of buitenlandse banken. Inmiddels is de aankondiging van Mollie dat zij klaar staan om Apple Pay te lanceren reeds twee maanden geleden geweest en staat momenteel al live.

De voordelen

Apple Pay integreren kent een paar belangrijke voordelen:

  • Makkelijkste manier van betalen
  • Betaal in winkels, apps en webshops
  • Betaal met je iPhone, Apple Watch, iPad en Mac

Onderstaand filmpje geeft een goede indicatie hoe het betalen via Apple Pay op websites met Mollie ondersteuning in zijn werk gaat. Hier zie je direct terug hoe snel en efficiënt het systeem is. 

 

Wilt u uw webshop nog toegankelijker maken en ook Apple Pay ondersteunen? Neem eens contact met ons op. Samen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en welke opties voor jou handig zijn te gebruiken.

Ik ben Robin. Ik werk als allround online marketeer bij 2BeFresh. Mijn activiteiten gaan van het bouwen van websites tot online marketing, lead generatie tot facebook promoties.