Social Media Advertising 2BeFresh

Profiteer nu van Apple Pay in jouw webshop

20 augustus 2019
Apple Pay

Anne den Hartog

Marketeer


Artikel delen

Onze betalingspartner Mollie heeft een ondersteuning toegevoegd voor Apple Pay. Voor al onze klanten met een webshop bij ons kunnen we dit direct voor je uitrollen. Maak betalen voor je klanten nu nog makkelijker door Apple Pay te integreren in je webshop!

Beperkte beschikbaarheid

Ondanks dat Apple Pay een efficiënt betalingssysteem is, kent het in Nederland een beperkte toepasbaarheid van verschillende banken. Op dit moment werkt Apple Pay binnen Nederland alleen met ING of buitenlandse banken. Inmiddels is de aankondiging van Mollie dat zij klaar staan om Apple Pay te lanceren reeds twee maanden geleden geweest en staat momenteel al live.

De voordelen

Het gebruik van Apple Pay heeft veel voordelen. Veel gebruikers vragen zich af of het wel veilig is om met Apple Pay te betalen. Wij kunnen je vertellen dat het zeker veilig is! Apple Pay biedt extra beveiliging en ook je privacy wordt beschermd. Wanneer je je rekening- en pasnummer toevoegt, worden deze gecodeerd opgestuurd naar Apple en je bank controleert daarna of de gegevens juist zijn en of ze bij jou horen. De bank maakt een uniek apparaatrekeningnummer, dit wordt gekoppeld aan je apparaat en aan je betaalpas. Het apparaatrekeningnummer wordt op het apparaat opgeslagen in een extra beveiligde chip. Apple kan de gegevens van deze chip niet inzien en kan ook betaal gegevens niet inzien.

Een ander voordeel van Apple Pay is dat het een van de makkelijkste manieren van betalen is. Je kunt ermee betalen in winkels, apps en webshops. Daarnaast kun je met verschillende Apple apparaten betalen zoals de iPhone, Apple Watch, iPad en Mac.

Update: Apple Pay is tegenwoordig beschikbaar bij

  • ING
  • ABN AMRO
  • Rabobank
  • bunq
  • Monese
  • N26
  • Openbank
  • Recolut

Wil je jouw webshop nog toegankelijker maken en ook Apple Pay ondersteunen? Neem eens contact met ons op. Samen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en welke opties voor jou handig zijn te gebruiken.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.