Social Media Advertising 2BeFresh

Online marketing uitbesteden? Ontdek de voordelen!

14 mei 2021
online marketing uitbesteden ontdek de voordelen

Stef Lindeman

Marketeer


Artikel delen

Tegenwoordig is online marketing onmisbaar voor bedrijven! Het is meer dan televisiereclame of flyers. Er zijn heel wat tools die je als online marketeer moet beheersen en termen als conversie, CTR en SEO vliegen voorbij. Het is niet altijd eenvoudig om zelf de online marketing te doen, omdat er veel bij komt kijken. Maak jij wel optimaal gebruik van alle online middelen en heb je de ervaring om dit allemaal toe te passen? Online marketing is een vak dat continu in beweging en verandering is en als marketeer moet je bijblijven. Wil jij jouw online marketing uitbesteden? Ontdek de voordelen! 2BeFresh kan je helpen om jouw marketing helemaal (of gedeeltelijk) over te nemen en te upgraden!

Het doel van online marketing

De website is vaak de kern van online marketing. Hier komen klanten namelijk om jouw product te kopen of jouw dienst aan te schaffen. Uit jouw website halen klanten informatie, bestellen producten of boeken kamers. Het uiteindelijke doel is dan om conversies te genereren, toch? Het is daarom belangrijk om twee punten in de gaten te houden:

    1. De website moet technisch in orde zijn, maar ook aantrekkelijk. Bijvoorbeeld tekstueel door te zorgen voor de juiste informatie en gebruiksvriendelijk, zodat de website makkelijk te navigeren is.
    2. Richt de website zo in dat er zoveel mogelijk potentiële klanten op de website komen. Doe bijvoorbeeld aan linkbuilding
social media

De voordelen

Als je nog twijfelt om je online marketing uit te besteden, lees dan onderstaande voordelen. Het scheelt je namelijk niet alleen in de kosten, maar je hebt ook meer tijd voor je eigen onderneming en de resultaten liegen er niet om.

Team van specialisten

Online marketing bestaat uit verschillende en vele vakgebieden. Het is daarom onmogelijk dat één persoon alles goed beheerst. Internetbureaus verdelen het werk vaak onder een team van specialisten, zodat ieder onderdeel evengoed uitgevoerd wordt. Zo is er iemand die zich bezighoudt met Google Ads, de ander richt zich op het doen van zoekwoordenonderzoek, en iemand anders ontfermt zich weer over social media. Dit is te zien in de resultaten, maar scheelt ook in de kosten. Je hoeft namelijk zelf geen specialisten in loondienst te nemen. Bovendien hebben marketing specialisten al ervaring opgedaan door de cases waaraan ze gewerkt hebben. Hierdoor weten ze vaak beter wat wel en niet werkt.

Betaal alleen voor de gewerkte uren

Online marketing is verbonden met verschillende marketingtools. Dit wordt gedaan om resultaten te bekijken en de voortgang van het bedrijf bij te houden. Zo’n marketingtool kan je vaak alleen gebruiken als je een maandabonnement afsluit. Dit kost op jaarbasis soms wel duizenden euro’s. Deze kosten bespaar je wanneer je jouw online marketing uitbesteed. Je hoeft namelijk geen intern team in te werken of bij te scholen. Dit kost allemaal uren waar de werkgever voor op moet draaien. Besteed het uit aan een bureau en je betaalt alleen voor de uren dat voor jou gewerkt wordt.

Focus op eigen onderneming en meer flexibiliteit

Heb jij geen tijd meer voor je onderneming omdat je de online marketing moet bijhouden? Dat is verleden tijd! Zodra de online marketing is uitbesteed, heb jij veel meer tijd om je te focussen op de elementen die jij graag wilt! Richt je samen met collega’s op het uitbouwen van jouw onderneming. Naast dat je meer tijd hebt voor jouw onderneming, ben je ook meer flexibel en kunnen andere aspecten aangepakt worden intern.

Search Engine Marketing 2BeFresh

Marketing op Maat (MoM) door 2BeFresh

Heb jij niet veel budget, maar wil je wel heel graag iets met online marketing voor jouw bedrijf doen? 2BeFresh heeft hier speciaal Marketing op Maat voor! Je ontvangt hier de beste prijs-kwaliteit verhouding op online marketing gebied.

Hoe gaat dit in zijn werk? Vooraf bespreken we samen af hoeveel uur er maandelijks nodig is om aan jouw project te werken. De uren kunnen besteed worden aan datgeen wat jij graag wilt. Uiteraard geven ook wij ons advies over waar de uren het best aan besteed kunnen worden, zodat jij online het snelst groeit. Een voordeel van Marketing op Maat is dat de focus niet op één element ligt, zoals de website. De uren kunnen elke maand anders besteed worden en aan andere aspecten. Zo kunnen we bepalen dat we de eerste maand campagnes gaan opzetten en de volgende maand weer social media marketing gaan starten. Het is mogelijk om de Marketing op Maat vanaf 4 uur per maand af te nemen bij 2BeFresh!

Hulp nodig?

Wil jij graag je online marketing (deels) uitbesteden, omdat je gewoonweg te druk bent, niet genoeg ervaring hebt of de juiste kennis mist? Laat het over aan onze experts, zodat jij tijd hebt voor andere dingen! Wil je graag persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op via 085-1300643 of mail naar hallo@2befresh.nl. Benieuwd naar onze andere diensten? Bekijk dan onze website!

Stef Lindeman van 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd scherpe Stef. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...