Intranet

Home  /  Intranet

Intranet van 2BeFresh

Wanneer je je werknemers gemakkelijk op de hoogte wilt houden, kennis wilt verzamelen of werknemers meer wilt betrekken, biedt Intranet een uitkomst. Op een Intranet kun je bijvoorbeeld informatie kwijt, een forum integreren, documenten tonen en dit alles veilig achter een inlogscherm.De informatie die op intranet te vinden is, is dus alleen beschikbaar voor de medewerkers binnen de organisatie. Wij hebben ervaring met het bouwen van interne omgevingen tot 2500 gebruikers.

De voordelen van intranet

Het gebruik van intranet heeft veel voordelen voor je medewerkers. Omdat al het nieuws, alle informatie en bestanden op een plek te vinden zijn heeft iedereen de beschikking tot de juiste gegevens. Het is ook makkelijker om informatie met elkaar uit te wisselen en te communiceren via intranet. Zeker als je een groot personeelsbestand hebt. Door intranet wordt iedereen betrokken bij de ontwikkelingen binnen de organisatie en kunnen medewerkers onderling eenvoudig communiceren en kennis doorgeven. 

Een ander groot voordeel van intranet is, is dat je er overal mee kunt werken. Het maakt dus niet uit of je op kantoor zit of thuis, je kunt overal vandaan samenwerken. Op deze manier kun je je medewerkers flexibel inzetten omdat tijd en plaats niet meer van belang zijn. 

intranet

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Op zoek naar een Intranet? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.