Intranet laten bouwen door 2BeFresh
Zo is het maar net

Intranet

Wanneer je je werknemers gemakkelijk op de hoogte wilt houden, kennis wilt verzamelen of werknemers meer wilt betrekken, biedt Intranet een uitkomst. Op een Intranet kun je bijvoorbeeld informatie kwijt, een forum integreren, documenten tonen en dit alles veilig achter een inlogscherm. De informatie die op intranet te vinden is, is dus alleen beschikbaar voor de medewerkers binnen de organisatie. Wij hebben ervaring met het bouwen van interne omgevingen tot 2500 gebruikers.

Intranet

De voordelen van intranet

Het gebruik van intranet heeft veel voordelen voor je medewerkers. Omdat al het nieuws, alle informatie en bestanden op een plek te vinden zijn heeft iedereen de beschikking tot de juiste gegevens. Het is ook makkelijker om informatie met elkaar uit te wisselen en te communiceren via intranet. Zeker als je een groot personeelsbestand hebt. Door intranet wordt iedereen betrokken bij de ontwikkelingen binnen de organisatie en kunnen medewerkers onderling eenvoudig communiceren en kennis doorgeven.

Een ander groot voordeel van intranet is, is dat je er overal mee kunt werken. Het maakt dus niet uit of je op kantoor zit of thuis, je kunt overal vandaan samenwerken. Op deze manier kun je je medewerkers flexibel inzetten omdat tijd en plaats niet meer van belang zijn.

Groen met je doen bij 2BeFresh
Diensten 2BeFresh Werkwijze bij websitebouw en online ontwikkeling
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...