Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
Helpt online verder

Advertentieaccounts koppelen aan 2BeFresh

Wanneer wij samen gaan knallen met advertenties op Google of Facebook is de eerste stap dat wij toegang krijgen tot de advertentieaccounts. Zowel Google als Facebook hebben aan de achterkant een platform waar bedrijven belangrijke zaken als paginabeheerders  advertentieaccounts kunnen regelen. Wanneer wij toegang hebben tot de advertentieaccounts kunnen wij van start gaan met het inrichten van de advertenties. Om de opstart van het adverteren zo makkelijk mogelijk te maken leggen wij op deze pagina de nodige stappen uit voor beide platformen.

Facebook

Toegang geven tot de Facebook Bedrijfsmanager

Om te adverteren in Facebook hebben wij toegang nodig tot het advertentieaccount, de Instagram pagina en de Facebookpagina. Dit is het makkelijkst te regelen door ons als beheerder toe te voegen aan je bedrijfsmanager. Met Facebook Bedrijfsmanager kun je al je gekoppelde accounts op Facebook en Instagram vanaf één plek beheren.

Hiermee krijgen wij direct toegang tot alle gebieden die wij nodig hebben om succesvol te adverteren. Het toevoegen van 2BeFresh aan de manager gaat als volgt: wanneer wij toegang nodig hebben sturen wij een verzoek om toegang te krijgen tot jullie pagina. Dit zijn vervolgens de stappen om een uitnodiging voor de Bedrijfsmanager te accepteren:

Facebook accounts toevoegen

Als bovenstaande stappen zijn doorlopen zijn wij beheerder van de bedrijfsmanager en kunnen we van start met de advertenties. Uiteraard geven we je even een seintje als alles goed is verlopen.

Volg deze instructies

Stappen

 1. Log in bij de bedrijfsmanager van Facebook.
 2. Ga vervolgens naar de bedrijfsinstellingen via het tandwiel helemaal linksonder in het menu.
 3. Navigeer in de bedrijfsinstellingen naar ‘verzoeken’. Deze vind je aan de onderkant van het menu in de bedrijfsinstellingen.
 4. Klik op Ontvangen.
 5. Accepteer het verzoek van 2BeFresh.
 6. Log in en klik op Wijzigingen opslaan.
Accounts Facebook toevoegen
Google Ads

Toegang tot een Google Ads account

Net als Facebook geeft ook Google de mogelijkheid om een marketingbureau toe te voegen als manager van je Google Ads account. Dit doe je als volgt:

Om ons toe te voegen aan je account heb je het 10-cijferig ID-nummer nodig van je account. Dit is altijd een combinatie van 3-3-4 cijfers bijv. 123-456-7890. Deze code is gelukkig makkelijk te vinden:

Accounts Google toevoegen
Volg deze instructies

Stappen

 1. Log in bij Google Ads.
 2. Klik in het overzicht linksboven op ‘help’ en kopieer hier je klant-ID.
 3. Stuur ons je klant-ID toe per mail naar mees@2befresh.nl zodat wij een toegangsverzoek kunnen sturen.
 4. Wanneer wij het verzoek hebben gestuurd, ontvangt de inbox waar het Google Ads account mee is gemaakt een mailtje met de vraag om het verzoek goed te keuren.
 5. Wanneer dit verzoek is goedgekeurd kunnen wij aan de slag met de advertenties.
Diensten Wall of Fame Webshops
2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.