Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
Verleng de levensduur van je website

WordPress Onderhoud

Wil jij je website veilig én snel houden? Dan is het belangrijk dat je website in een goede gezondheid verkeerd. Om je hierbij te helpen, hebben wij een aantal pakketten beschikbaar waarbij we eens in de drie maanden of maandelijks de updates doen voor je website. Dan ben je gegarandeerd van een website die goed werkt, snel is en bestand is tegen virussen. Wij nemen je het onderhoud voor je WordPress website geheel uithanden. Van updates en veiligheidsscans tot het maken van een backup.

Waarom is updaten belangrijk?

Een goed onderhouden website is beter bestand tegen virussen en malware, heeft meerdere backups voor wanneer een aanpassing of iets anders onverhoopt misgaat, is voorzien van de laatste updates en scoort beter in Google. Door het onderhoud van je website goed bij te houden, is je website sneller dan wanneer je dit niet doet. Hoe sneller je website hoe gebruikersvriendelijker deze zal zijn.

Daarnaast zorgt het goed onderhouden van je website ervoor dat deze een langere levensduur zal hebben. Dus als je een succesvolle website wilt hebben die lang mee gaat, is het belangrijk om het onderhoud goed bij te houden. Het onderhoud van je website kun je door ons laten doen. 

Waarom kan ik beter niet zelf updaten?

Updates doen is maar een klein onderdeel van het onderhoud aan de website, maar het wel het meest risicovolle deel van de website. Wanneer je WordPress, de plugins waar WordPress gebruik van maakt of het algehele template update, komt het steeds vaker voor dat de site niet meer naar behoren werkt.

Wij raden daarom aan om het onderhoud aan je WordPress website niet zelf te doen. Dit voorkomt het eventueel offline gaan van de website en maakt het gemakkelijker eventuele bugs, fouten in de website, snel op te lossen.

WordPress onderhoud
2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.