Bedrijfspagina Google

Bedrijfspagina Google

Wil jij snel gevonden worden in Google? Wij van 2BeFresh kunnen voor jou een Google bedrijfspagina maken. Hierdoor wordt je gemakkelijk en snel gevonden door potentiële klanten. Je krijgt een extra plek in de zoekresultaten van Google en door relevante informatie toe te voegen kunnen klanten eenvoudig in contact met je komen.

 

Wij zijn 2BeFresh – De specialist voor Google bedrijfspagina’s

Een bedrijfspagina biedt verschillende voordelen. Een van de grootste voordelen is dat je bedrijf zichtbaar wordt in Google Maps. Potentiële klanten zien ook gelijk je adres- en contactgegevens. Hierdoor kunnen ze snel in contact komen met je. Daarnaast kun je betere resultaten boeken in Google Search. Omdat je met je Google bedrijfspagina aangeeft een professioneel bedrijf te zijn, wordt er meer waarde gehecht aan je website. Dat zorgt er weer voor dat je een betere positie krijgt in de zoekmachine. Ook reviews kunnen getoond worden bij de zoekresultaten.

Wij hebben al diverse bedrijven geholpen met hun Google bedrijfspagina. Hierdoor hebben we hun positie in Google kunnen verbeteren. Een betere positie in Google zorgt voor meer klanten. Wil jij ook meer klanten aantrekken via Google? Laat ons je helpen en neem contact op via 085-1300643, hallo@2befresh.nl of via onderstaand contactformulier en maak een vrijblijvende afspraak.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via een Google bedrijfspagina? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over de mogelijkheden van een Google bedrijfspagina.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij meer klanten? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.