revontuli & studio wildfox samenwerking met 2befresh
Samenwerking & SEA

Revontuli & Studio Wildfox

Revontuli is een content/concept creatie bureau uit IJsselstein. In samenwerking met 2BeFresh zullen zij ondersteunen in foto- en videografie, animaties, grafische vormgeving en DTP werkzaamheden. Gaaf hoe sommige werelden soms samen komen! Twee bedrijven in dezelfde stad met een vergelijkbare bedrijfs-DNA en drive.

Studio Wildfox is dé filmlocatie die het podium kan vormen voor elke opname en uitzending. Ze hebben alles in huis om jouw ideeën om te zetten naar creatieve en relevante content die raakt. Dit doen ze door middel van bijvoorbeeld podcasts, vodcasts en talkshows. Wij helpen het label online op de kaart te zetten door middel van SEA.

Vraag van de klant

Marketing op Maat

Met ons Marketing op Maat inclusief SEA pakket helpen wij Studio Wildfox elke maand weer een stapje verder. Naast hulp met de website, helpen wij mee aan hun social strategie, online autoriteit en online vindbaarheid.

marketing logo 2befresh

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, websites, conversie optimalisatie en meer...