Website VCS Observation
VCS Observation is weer blij, nu met een nieuwe website

VCS Observation

VCS wilde een website waarop makkelijker gezocht kon worden op zowel toepassingen als diensten. De nieuwe website is hier dan ook op ingericht. Voor VCS Observation verzorgt 2BeFresh Marketing op Maat. Doormiddel van SEO en SEA optimalisaties maken we de website steeds beter vindbaar in de zoekmachines.

Vraag van de klant

Opdracht

VCS Observation is een hightech bedrijf binnen de publieke sector die zich volledig toelegt op de publieke veiligheid. Ze ontwikkelen de software maar leveren ook de hardware van CCTV systemen, meldkamers, smartcity toepassingen en veel meer. VCS heeft ons gevraagd om de website onder handen te nemen en er een hightech variant van te maken die past bij de producten die ze leveren. Binnen de website ligt de focus op de rode draad, door de uitgebreide systemen en verschillende divisies binnen VCS hebben we door middel van de nieuwe website het eenvoudiger gemaakt om te zoeken op toepassingen & diensten. 

Daarnaast heeft 2BeFresh de Marketing op Maat verzorgt voor VCS. Doormiddel van SEO en SEA optimalisaties maken we de website steeds beter vindbaar in de zoekmachines.

marketing logo 2befresh

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, websites, conversie optimalisatie en meer...