Facebook voor Bedrijven

Home  /  Facebook voor Bedrijven

Facebook voor Bedrijven van 2BeFresh

Bij 2BeFresh weten we hoe we Facebook voor jouw bedrijf moeten inzetten en zo het beste jouw merk of product online kunnen presenteren.Wij werken met twee handvaten op het gebied van Facebook voor bedrijven. Eén de content moet leuk zijn voor de gebruiker. En twee, moet de content meerwaarde bieden voor zowel gebruiker als ondernemer. Op deze manier, met gebruik van deze twee handvaten, vergroten we het aantal likes en volgers van jouw pagina, hierdoor creëren we fans van jouw producten/diensten.  Als je je Facebook wilt inzetten voor je bedrijf gaan we samen met jou unieke, persoonlijke en creatieve content maken om het succes van je campagnes te realiseren. En hoe meer goede activiteit er op je Facebookpagina is, des te meer waarde Facebook aan jouw pagina toekent, let wel op dat de content interessant moet blijven voor de lezer, is het niet interessant dan scrolt de lezer weg en verliest je pagina weer waarde.

Facebookmarketing

Daarom Facebook voor Bedrijven!

Met meer dan 11 miljoen Nederlandse gebruikers (2019) is Facebook het absolute nummer 1 online platform om je bedrijf op te presenteren, geen enkel ander medium biedt de kans om zoveel mensen te bereiken binnen Nederland. Dankzij de vele mogelijkheden in segmentatie en targeting van Facebook voor Bedrijven kun je echt elke doelgroep bereiken. Daarnaast is het mogelijk om aan de hand van jouw eigen klanten bestand campagnes te draaien waarbij we jouw klanten kunnen targetten of uitsluiten. Ook biedt Facebook ook de mogelijkheid om look-a-likes te vinden. Facebook vergelijkt hierbij de profielkenmerken van je huidige klanten en zoekt soortgelijke klanten met dezelfde kenmerken. Hiermee neemt de kans op conversie flink toe omdat de mensen die je advertenties zien hetzelfde online gedrag vertonen als mensen die al bij je kopen.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Facebook voor Bedrijven?

  • Gericht en gemakkelijk tot een doelgroep kunnen richten en deze bereiken. We kunnen onder andere segmenteren op; leeftijd, geslacht, woonplaats, interesses, levensgebeurtenissen zoals het krijgen/hebben van een kind (inclusief een leeftijdsgroep), trouwerijen etc.
  • Lage kosten en een enorm bereik.
  • Mensen die eerder jouw website/webshop hebben bezocht kunnen heel gericht getarget worden. Dit houdt in dat wij de mensen die jouw website/webshop eerder bezocht hebben een aanbieding kunnen laten zien om ze op deze manier terug te halen naar de website/webshop.
  • Je hebt interactie met je volgers, dit draagt bij aan je branding.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken door het gebruik van Facebook voor Bedrijven? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende level kan door het gebruik van Facebook voor Bedrijven.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Kunnen wij je helpen met groeien op Facebook? Of wil je gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.