Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
Leadgeneratie via Social Media

Leads genereren via Social Media

Met de opkomst van Social Media is het genereren van leads, in tijden waar de wetgeving steeds strenger is geworden, een stuk makkelijker geworden. Zowel Facebook, Instagram als LinkedIn bieden de mogelijkheid om leads te genereren via hun platformen.

Het grote voordeel van leadgeneratie via sociale media is dat het merendeel van de persoonsgegevens al bekend is bij de sociale kanalen. Veel van de gegevens is dus al vooraf ingevuld en gebruikers hoeven enkel hun gegevens te controleren en te bevestigen. Met een paar keer klikken hebben zij hun gegevens doorgegeven.

Een goede manier van leadgeneratie is het aanbieden van content in ruil voor informatie. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van welke social media platformen jouw doelgroep gebruik maakt. Dit vergroot de kans om leads te genereren.

Leadgeneratie in het algemeen

Leadgeneratie is het genereren van informatie over jouw doelgroep. Deze informatie bestaat uit interesses, leeftijd, geslacht, locatie etc. Al deze informatie kun je gebruiken wanneer je gaat adverteren op social media.

Of dit nu een advertentie is voor producten of een personeelsadvertentie, voor beide advertenties is deze informatie relevant omdat je je dan volledig kunt richten op jouw doelgroep.

Leads genereren via social media
2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Stef Lindeman van 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd scherpe Stef. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...