Leads genereren via Social Media

Home  /  Leads genereren via Social Media

Leadgeneratie via Social Media

Met de opkomst van Social Media is het genereren van leads, in tijden waar de wetgeving steeds strenger is geworden, een stuk makkelijker geworden. Zowel Facebook, Instagram als LinkedIn bieden de mogelijkheid om leads te genereren via hun platformen. Het grote voordeel van leadgeneratie via sociale media is dat het merendeel van de persoonsgegevens al bekend is bij de sociale kanalen. Het merendeel van de gegevens is dus al vooraf ingevuld, en gebruikers hoeven enkel hun gegevens te controleren en te bevestigen. Met een paar keer klikken hebben zij hun gegevens doorgegeven. Een goede manier van leadgeneratie is het aanbieden van content in ruil voor informatie. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van welke social media platformen jouw doelgroep gebruik maakt. Dit vergroot de kans om leads te genereren

Leadgeneratie in het algemeen

Leadgeneratie is het genereren van informatie over jouw doelgroep. Deze informatie bestaat uit interesses, leeftijd, geslacht, locatie etc. Al deze informatie kun je gebruiken wanneer je gaat adverteren op social media. Of dit nu een advertentie is voor producten, of een personeelsadvertentie. Voor beide advertenties is deze informatie relevant omdat je, je dan volledig kunt richten op jouw doelgroep.

leads-genereren-via-social-media

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij meer klanten via Sociale Media? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.