Showcase – Auto van Tilburg

Home  /  Showcase – Auto van Tilburg

Compleet vernieuwde WordPress website

In deze showcase Auto van Tilburg – Uitgesproken goed in Volvo. Auto van Tilburg heeft een uiterst nette werkplaats en showroom en is gevestigd in Deurne. Mark van der Veer is dé man aan het roer en een echte rasondernemer. Mark is altijd druk, bezig of onderweg maar wilde toch graag een nieuwe website.

Weinig tijd dus en daarvoor moesten we opzoek naar de ideale samenwerking. Dit bleek telefonisch de beste optie en zo gezegd zo geschieden. Samen met Mark hebben wij een nieuwe website neergezet met de nodige nieuwe snufjes. Auto van Tilburg is inmiddels weer klaar voor de online toekomst.

 

Doelstelling

Nieuwe website met betere functionaliteiten

Resultaat

AutotelexPRO gekoppeld aan Website
WordPress Auto van Tilburg AutotelexPRO

Nieuwe website

Tijdens de bouw gebruikte wij de inhoud en de kleuren van de oude website. Mark wist precies hoe de website eruit moest komen te zien, wij konden dat filteren, toepassen en kwamen tot Mark’s droomwebsite.

Aan de hand van de nodige feedback hebben wij een totaal vernieuwde website neergezet. Aandachtspunten:

    • Gebruik van nieuwe foto’s
    • Kleuren uit huisstijl behouden
    • Toevoegen shop + chatfunctie
    • Koppeling AutotelexPRO
auto industrie website webshop whatsapp

Webshop & WhatsApp

Auto van Tilburg had tot voor kort geen online etalage voor de voorraad uit het magazijn. Inmiddels is de webshop operationeel en staan de producten als velgen, banden etc. in de online catalogus.

Meer service = meer handel?! Via mobiel en desktop kunnen gebruikers nu direct WhatsApp berichten sturen. Handig om snel vragen te stellen over een set winterbanden of een Volvo uit de showroom.

Arrow3 2BeFresh
Autotelex PRO naar WordPress aanbod occasions

Voorraad naar WordPress

In 95% van de gevallen werken wij met WordPress. Zo ook de website van Auto van Tilburg. Samen met onze developer is er gewerkt aan de koppeling met Autotelex. Dit blijkt super goed te werken icm. WordPress.

Naast dat de auto’s automatisch worden toegevoegd en verwijderd, wordt ook alle informatie ingeladen en weergegeven. Bovenaan de aanbodpagina hebben wij nog een filter geplaatst op basis van brandstof en transmissie.

Autotelex PRO koppeling

AutotelexPRO koppeling

Autotelex is dé marktleider in motorvoertuigengegevens. Ze bieden actuele, objectieve en betrouwbare informatie over individuele auto’s, motorfietsen, bedrijfswagens en complete wagenparken

Auto van Tilburg gebruikt deze software en beheert zo het wagenpark. Dit hebben wij gekoppeld aan het aanbod op de website. Zo hoeven medewerkers verder niks te doen aan het onderhoud van de website. De auto’s worden automatisch toegevoegd en verwijderd als men wijzigingen in AutotelexPRO aanbrengt.

Net als van Tilburg meer uit je website halen?

marketing-op-maat

Website en/of Marketing op maat?

Maak gebruik van Marketing op maat, een dienst met veel voordelen! Binnen marketing op maat kijken wij samen met onze klanten naar de online kansen en doelstellingen. Aan de hand hiervan komen wij met een strategie, passend bij de klant’s budget. Denk hierbij aan online vindbaarheid, technische ondersteuning, Social Media en online adverteren.

Marketing op Maat start vanaf 2 uur per maand.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij online groeien? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.