Showcase online marketing Auto van Tilburg
WordPress & AutoTelex Koppeling

Compleet vernieuwde website

In deze showcase Auto van Tilburg – Uitgesproken goed in Volvo. Auto van Tilburg heeft een uiterst nette werkplaats en showroom en is gevestigd in Deurne. Mark van der Veer is dé man aan het roer en een echte rasondernemer. Mark is altijd druk, bezig of onderweg maar wilde toch graag een nieuwe website.

Weinig tijd dus en daarvoor moesten we op zoek naar de ideale samenwerking. Dit bleek telefonisch de beste optie en zo gezegd zo geschiedde. Samen met Mark hebben wij een nieuwe website neergezet met de nodige nieuwe snufjes. Auto van Tilburg is inmiddels weer klaar voor de online toekomst.

WordPress Website Auto van Tilburg door 2BeFresh
Webshop WhatsApp auto branche website
Autotelex PRO naar WordPress aanbod
Showcase Auto van Tilburg
Auto van Tilburg case 2BeFresh
Showcase Auto van Tilburg 2BeFresh
muis logo 2befresh
Automatisering

Voorraad naar WordPress

In 95% van de gevallen werken wij met WordPress. Zo ook de website van Auto van Tilburg. Samen met onze developer is er gewerkt aan de koppeling met Autotelex. Dit blijkt super goed te werken icm. WordPress.

Naast dat de auto’s automatisch worden toegevoegd en verwijderd, wordt ook alle informatie ingeladen en weergegeven. Bovenaan de aanbodpagina hebben wij nog een filter geplaatst op basis van brandstof en transmissie.

Autotelex PRO Koppeling
marketing logo 2befresh
Nooit meer handwerk

AutotelexPRO koppeling

Autotelex is dé marktleider in motorvoertuigengegevens. Ze bieden actuele, objectieve en betrouwbare informatie over individuele auto’s, motorfietsen, bedrijfswagens en complete wagenparken

Auto van Tilburg gebruikt deze software en beheert zo het wagenpark. Dit hebben wij gekoppeld aan het aanbod op de website. Zo hoeven medewerkers verder niks te doen aan het onderhoud van de website. De auto’s worden automatisch toegevoegd en verwijderd als men wijzigingen in AutotelexPRO aanbrengt.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.