Showcase – Bouw & kozijnen

Home  /  Showcase – Bouw & kozijnen

Van A naar (B)ekmn – Meer omzet uit website

In deze showcase Bouw & Kozijnen Midden Nederland uit IJsselstein. Een aannemersbedrijf en een kozijnen fabriek in één organisatie. Deze club vakmensen is het liefst elke dag, en soms ook in het weekend, druk met mooie dingen maken en bouwen.

Geen tijd dus om ook de online marketing voor hun rekening te nemen. “Daar hebben wij jullie toch voor” en zo blijkt maar weer; doe waar je goed in bent en besteed bepaalde zaken uit aan professionals. Net als hun klanten eigenlijk.

Het strijdplan: Een functionele website die zichzelf terugverdient – Challenge accepted!

Doelstelling

Meer aanvragen via website

Resultaat

1400% meer aanvragen in 10 dagen tijd
Meer omzet via SEA Google

Nieuwe website

Klaar voor de start af; Heerlijk om from scratch een nieuwe website te bouwen!

Aan de hand van de huisstijlgids van Bekmn is een totaal nieuwe website ontwikkeld. Aandachtspunten:

  • Pagina structuur tbv. SEO
  • Gebruik van nieuwe foto’s
  • Een goede basis voor de toekomst

Portfolio met bouwprojecten

Steeds meer klanten vroegen om beeldmateriaal. 2BeFresh verzamelde alle gegevens en bundelde dat tot een portfolio met losse afbeeldingen en projecten.

Toekomstige website bezoekers (potentiële klanten) kunnen vervolgens direct zien wat Bekmn allemaal kan maken en dat ze kwaliteit en goed werk opleveren.

Arrow3 2BeFresh
Landingspagina SEO

Landingspagina’s + Call2Action

Na het onderzoek is de website hier verder op ingericht met de juist content. Potentiële klanten moeten precies vinden wat ze nodig hebben. Denk hierbij aan portfolio items, werkervaring en verdere informatie.

Klanten moeten snel contact kunnen opnemen! Elke pagina heeft daarom onderaan een contactformulier. Deze formulieren komen rechtstreeks bij Bekmn in de mailbox. In de e-mails kunnen ze precies zien vanaf welke pagina deze is verzonden.

Zoekwoordplanner Onderzoek

Waar zoekt je klant op?

Website bezoekers kunnen nu eerder afgeleverd werk bekijken en contact op nemen. Echter, als niemand de website bezoekt ontvang je ook geen extra aanvragen. Hoe nu verder?

De snelste manier is adverteren op de juiste zoektermen. De oplossing op lange termijn is SEO en ook daarvoor moet je weten waar klanten op zoeken. Logische vervolgstap een zoekwoorden onderzoek.

Arrow5 2BeFresh
SEA Adverteren Google

Online adverteren

Technisch gezien was alles klaar om te kunnen adverteren. Wij maakte gerichte advertenties voor verschillende landingspagina’s en koppelde daar de juiste zoekwoorden aan.

Het is wel zaak om de campagnes te monitoren en waar nodig bij te schaffen om zo te voorkomen dat er onnodig geld uit gegeven wordt. Vervolgens hadden wij de juiste formule gevonden en dat was te merken in de inbox van Bekmn!

Meer omzet met Google Ads

Meer aanvragen -> meer omzet

Na enkele dagen en wat aanpassingen kwamen wij tot de perfecte mix. Dat betekent dat alle aanvragen ook relevant waren! Je wilt namelijk als bedrijf het liefst alleen JA verkopen.

Voor deze campagne hadden wij een budget van €300,- en hiermee kreeg Bekmn plusminus 15 concrete aanvragen. Er vanuitgaande dat een aan- of opbouw een paar duizend euro omzet oplevert, een prima resultaat.

Net als Bekmn.nl meer verdienen met je website?

marketing-op-maat

Marketing op Maat van 2BeFresh

Bekmn maakt gebruik van Marketing op maat, een dienst met veel voordelen! Binnen marketing op maat kijken wij samen met onze klanten naar de online kansen en doelstellingen. Aan de hand hiervan komen wij met een strategie passend bij de klant’s budget. Denk hierbij aan online vindbaarheid, technische ondersteuning, Social Media en online adverteren.

Marketing op Maat start vanaf 2 uur per maand.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij online groeien? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.