WordPress Template Vertalen

Home  /  WordPress Template Vertalen

Voorkom Engelse woorden in je Nederlandse WordPress site.

Wanneer je een template aanschaft van WordPress, wil het vaak voorkomen dat er een aantal onderdelen van de website nog in het Engels staan.Dit komt omdat de meeste thema’s van WordPress alleen in het Engels beschikbaar zijn. Deze onderdelen zijn helaas niet te wijzigen in de instellingen. Omdat twee verschillende talen binnen één website niet professioneel staat, kun je het beste de template laten vertalen. Dit zorgt voor een betere klantbeleving en grotere gebruiksvriendelijkheid en dat leidt weer tot meer conversie. Veelvoorkomende functies waar dit probleem zich voordoet is bij de zoek- en blogfunctie binnen een WordPress website.  

Vertalen van je WordPress Template uitbesteden

Als je geen kaas hebt gegeten van dit onderwerp, kan er veel tijd aan verloren gaan. Daarom kun je dit soort dingen beter uitbesteden om tijd te besparen. Wil jij je WordPress template laten vertalen? Wij kunnen het vertalen voor je regelen zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Op deze manier is de website volledig in het Nederlands, en zullen bezoekers van de website hier geen hinder aan ondervinden. Voor ons een kleine moeite en voor jou een zorg minder, we helpen je graag!

Wordpress-template-vertalen

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij je WordPress template laten vertalen of gewoon eens praten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.