Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
Voorkom Engelse woorden in je Nederlandse WordPress site

WordPress Template Vertalen

Wanneer je een template aanschaft van WordPress, wil het vaak voorkomen dat er een aantal onderdelen van de website nog in het Engels staan. Dit komt omdat de meeste thema’s van WordPress alleen in het Engels beschikbaar zijn. Deze onderdelen zijn helaas niet te wijzigen in de instellingen.

Omdat twee verschillende talen binnen één website niet professioneel staat, kun je het beste de template laten vertalen. Dit zorgt voor een betere klantbeleving en grotere gebruiksvriendelijkheid en dat leidt weer tot meer conversie. Veelvoorkomende functies waar dit probleem zich voordoet is bij de zoek- en blogfunctie binnen een WordPress website.  

Vertalen van je WordPress Template uitbesteden

Als je geen kaas hebt gegeten van dit onderwerp, kan er veel tijd aan verloren gaan. Daarom kun je dit soort dingen beter uitbesteden om tijd te besparen. Wil jij je WordPress template laten vertalen? Wij kunnen het vertalen voor je regelen zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt.

Op deze manier is de website volledig in het Nederlands en zullen bezoekers van de website hier geen hinder aan ondervinden. Voor ons een kleine moeite en voor jou een zorg minder. Wij helpen je graag!

template wordpress vertalen
2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.