Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
Nieuwe naam of nieuwe server? Tijd om je website te verhuizen!

WordPress verhuizen

Wanneer je een website hebt gebouwd, dan gaat deze wel een tijdje mee. Het is dan ook zonde om, wanneer je de bedrijfsnaam of domeinnaam veranderd, opnieuw te beginnen. In dit geval biedt het verhuizen van je WordPress website een uitkomst.

Het verhuizen van je website kan ook een oplossing zijn wanneer je website niet meer naar behoren werkt.

Verhuizen? Dat regelen wij voor je

Wij verhuizen WordPress sites voor zzp’ers tot aan grote intranet-omgevingen. Voordat je aan de verhuizing van je website begint, is het belangrijk dat er een back up is. Mocht er dan iets fout gaan, is er altijd een back up zodat je niet al je gegevens kwijt raakt. Tijdens de verhuizing zorgen we ervoor dat de website op de oude omgeving/domeinnaam online blijft totdat de nieuwe gelanceerd is. Ook kunnen we ervoor zorgen dat alles van de oude website door gelinkt wordt naar de nieuwe website. Zo merken bezoekers nauwelijks iets van de verhuizing. 

Omdat elke website anders gebouwd is, de één is een stuk groter dan de ander, kunnen we geen vaste prijs hanteren. Wanneer je contact met ons opneemt maken we graag een prijs op maat voor je. 

Je WordPress website laten verhuizen door 2BeFresh
2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.