WordPress verhuizen

Home  /  WordPress verhuizen

Nieuwe naam of nieuwe server? Tijd om je website te verhuizen!

Wanneer je een website hebt gebouwd, dan gaat deze wel een tijdje mee. Het is dan ook zonde om, wanneer je de bedrijfsnaam of domeinnaam veranderd, opnieuw te beginnen. In dit geval biedt het verhuizen van je website een uitkomst. Het verhuizen van je WordPress website kan ook een oplossing zijn, wanneer je website niet meer naar behoren werkt.

Wij verhuizen WordPress sites voor zzp’ers tot aan grote intranet-omgevingen. Voordat je aan de verhuizing van je website begint, is het belangrijk dat er een back up is. Mocht er dan iets fout gaan, is er altijd een back up zodat je niet als je gegevens kwijt raakt. Tijdens de verhuizing zorgen we ervoor dat de website op de oude omgeving/domeinnaam online blijft totdat de nieuwe gelanceerd is. Ook kunnen we er voor zorgen dat alles van de oude website door gelinkt wordt naar de nieuwe website. Zo merken bezoekers nauwelijks iets van de verhuizing. 

Omdat elke website anders gebouwd is, de één is een stuk groter dan de ander, kunnen we geen vaste prijs hanteren. Wanneer je contact met ons opneemt maken we graag een prijs op maat voor je. 

wordpress-website-verhuizen

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Op zoek naar een betrouwbare partner om je website te verhuizen? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.