Intranet laten bouwen

Intranet laten bouwen

Wil jij intranet voor je bedrijf? Bij 2BeFresh kun je intranet laten bouwen. Wij bouwen voor jou een veilige omgeving die 24/7 beschikbaar is. Door gebruik te maken van intranet vergroot je de samenwerking tussen medewerkers. Groot of klein, het maakt niet uit, wij hebben ervaring met het bouwen van een interne omgeving tot 2500 personen.

Wij zijn 2BeFresh – De specialist om intranet te laten bouwen

Bij ons kun je het intranet geheel naar wens laten bouwen. Door intranet te implementeren voor je bedrijf zorg je ervoor dat alle medewerkers up-to-date zijn en worden ze meer betrokken bij de ontwikkelingen binnen de organisatie. Daarnaast is het een veilige plek om bestanden te delen. Intranet is een efficiënte manier om te communiceren met je medewerkers en daardoor bespaar je veel tijd en kosten.

In de afgelopen jaren zijn er grote en kleine bedrijven geweest die bij ons hun intranet hebben laten bouwen. Wil jij ook je intranet aan ons uitbesteden? Laat het ons weten, we helpen je graag! Neem contact op via 085-1300643, hallo@2befresh.nl of via onderstaand contactformulier en maak een vrijblijvende afspraak.

intranet laten bouwen

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook intranet aanschaffen voor je bedrijf? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en laat je vrijblijvend adviseren over de opties die wij bieden voor intranet.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij meer klanten? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.