Autotelex koppeling met WordPress

Home  /  Kant en klare oplossingen  /  Autotelex koppeling met WordPress

Wil jij een Autotelex koppeling met je WordPress website? Wij bieden de oplossing! Onze developers koppelen jouw aanbod aan het aanbod van je website. Zodoende is je aanbod altijd up-to-date en worden auto’s automatisch toegevoegde en verwijderd.

Gemakkelijk, ook voor autotelexPRO

Door een koppeling te maken met AutotelexPRO worden alle kenmerken, afbeeldingen, omschrijvingen en prijs uit de software gehaald en vertaald naar het aanbod van de website. Na het toevoegen van een auto in Autotelex wordt deze automatisch geupload naar de website. Mocht een auto weer verwijderd worden dus waarschijnlijk ook verkocht wordt alle informatie automatisch weer verwijderd. Dit geldt dan ook voor de afbeeldingen. Zo vervuild je website niet onnodig met oude pagina’s en afbeeldingen.

Waarom deze koppeling?

  • Kans op fouten nihil
  • Tijdswinst door automatisering
  • Altijd up-to-date

Showcase Autotelex & WordPress

Voor Auto van Tilburg uit Deurne hebben wij AutotelexPRO al gekoppeld aan hun WordPress website. Alle auto’s uit Autotelex worden gesynchroniseerd met de website. Zo is het aanbod altijd up2date!

Klik hier voor de showcase AutotelexPRO koppeling website

Koppeling Autotelex PRO WordPress
Autotelex PRO naar WordPress aanbod occasions

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Meer doen met AutotelexPRO? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over onze oplossingen in combinatie met autotelex. Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij online groeien? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.