Internetbureau 2BeFresh IJsselstein
2BeFresh

Internetbureau

2BeFresh is een full-service internetbureau en helpt het MKB online verder. Wij begeleiden onze klanten richting meer omzet via het internet. Daarnaast bouwen we websites, webshops en creëren traffic en leads. Op deze pagina zie je de basis van onze reis naar online verder.

Websites en webshops

2BeFresh maakt tientallen websites en webshops per jaar, veelal op basis van het WordPress, maar ontwikkelt ook geregeld maatwerk websites en modules in samenwerking met de 2BeFresh developers. Waarom werkt 2BeFresh met WordPress? Met WP kan ook jij je eigen website bijhouden en omdat het een zoveel gebruikt CMS is, kan bijna iedereen ermee werken.

Maatwerk, CMS en Intranet

Wij bouwen ook websites om naar WordPress en bieden sommige bedrijven modules op maat. Samen met onze developers kunnen wij alles bouwen en koppelen. Dit geldt ook voor webshops, genoeg ervaring om jouw shop op weg te helpen.

Internetbureau 2BeFresh uit IJsselstein
Internetbureau 2BeFresh naast Nieuwegein provincie Utrecht

Online vindbaarheid

Leuk zo’n nieuwe website met mooi jasje. Maar wordt je website of shop ook gevonden? Naast de bouw helpen wij je ook met de verbetering van jouw online vindbaarheid. Daar zijn een legio oplossingen voor en één daarvan is onze grote vriend Google.

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf kun je prima zelf instellen. Nog niet gedaan? Snel doen of wij doen het voor je. Het is gratis en biedt je een betere positie ten opzichte van de concurrenten zonder. Daarnaast heb je Google nodig om reviews te verzamelen die jouw bedrijf weer ten goede komt, tenminste als het goede reviews zijn.

SEO/SEA

Staat er geen ‘sportschoenen’ als tekst op jouw website met sportschoenen? Dan ga je deze niet verkopen! Tekst met inhoud en relevantie is erg belangrijk voor je vindbaarheid. Hoe zorg je ervoor dat je bovenaan in Google komt? Wij kunnen je daarin ondersteunen met SEO en SEA.

Online marketing en imago

Je website staat en je krijgt bezoekers die vervolgens iets kopen of een aanvraag doen, super fijn! Maar ondernemer zijn, dat is niet voor niks. Werk verder aan je online community en imago.

Social Media

Internetbureau 2BeFresh helpt klanten met Facebook– en LinkedIn marketing. Denk aan advies, strategie en het maken van campagnes op maat om meer omzet te genereren, naamsbekendheid te vergroten of een community op te bouwen.

Lead generatie

Een full service internetbureau legt ook verbanden om zo een hogere conversie te behalen. Denk hierbij aan het maken van een productpagina en deze te promoten via LinkedIn, Facebook en Google. Gebruikers vullen vervolgens hun gegevens in en dit formulier komt weer terecht in jouw mailbox. Dit kunstje doen wij ook met vacatures.

Internetbureau 2BeFresh Utrecht
Internetbureau 2BeFresh Data analyse

Maatwerk, data en analyse

Als internetbureau bieden we klanten waardevolle inzichten en data zodat ook via die weg online gegroeid kan worden. Samen bekijken wij de online kansen zodat onze diensten rendabel blijven.

Google Analytics en Data Studio

Een mooi voorbeeld is het standaard instellen van Analytics om het verkeer van jouw website inzichtelijk te hebben. Op basis van deze data kunnen wij samen weer verbeteringen doorvoeren. Nu bestaat de kans dat je door de nummers heen de focus niet meer kan vinden. Daarvoor bouwen wij ook handige inzichtelijke dashboards via Google Data Studio.

Optimalisatie en maatwerk

Meedenken over ‘hoe het beter kan’ zit standaard bij het pakket inbegrepen. Dat is ook de drive die er moet zijn vinden de teamleden van 2BeFresh en het liefst samen met onze klanten. Met een beetje fantasie is alles mogelijk! #teamwork

2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, websites, conversie optimalisatie en meer...