Internetbureau

Home  /  Internetbureau

Internetbureau 2BeFresh

2BeFresh is een full-service internetbureau en helpt het MKB online verder. Wij begeleiden onze klanten richting meer omzet via het internet. Wij bouwen websites, webshops en creëren traffic en leads. Op deze pagina zie je de basis van onze reis naar online verder.

Websites en webshops

2BeFresh maakt tientallen websites en webshops per jaar veelal op basis van het WordPress maar ontwikkeld ook geregeld maatwerk websites en modules in samenwerking met de 2BeFresh developers. Waarom werkt 2BeFresh met WordPress? Met WP kun jij ook je eigen website bijhouden en omdat het een zoveel gebruikt CMS is, kan bijna iedereen ermee werken.

Maatwerk, CMS en Intranet

Wij bouwen ook website om naar WordPress en bieden sommige bedrijven modules op maat. Samen met onze developers kunnen wij alles bouwen en koppelen. Dit geldt ook voor webshops, genoeg ervaring om jou shop op weg te helpen.

internetbureau IJsselstein
Internetbureau Nieuwegein

Online vindbaarheid

Leuk zo’n nieuwe website met mooi jasje. Maar wordt je website of shop ook gevonden? Naast de bouw helpen wij je ook met de verbetering van jouw online vindbaarheid. Daar z’n een legio oplossingen voor, en één daarvan is grote vriend Google.

Google Business

Google My business kun je prima zelf instellen. Nog niet gedaan? Snel doen of wij doen het voor je. Het is gratis en biedt je een betere positie ten opzichten van de concurrenten zonder. Daarnaast heb je Google nodig om reviews te verzamelen die jouw bedrijf weer ten goede komt, tenminste als het goede reviews zijn.

SEO/SEA

Staat er geen ‘sportschoenen’ als tekst op jouw website met sportschoenen? Dan ga je deze niet verkopen! Tekst met inhoud en relevantie is erg belangrijk voor je vindbaarheid. Hoe zorg je ervoor dat je bovenaan in Google komt? Wij kunnen je daarin ondersteunen met SEO en SEA.

Online marketing & imago

Je website staat en je krijgt bezoekers die vervolgens iets kopen of een aanvraag doen, super fijn! Maar ondernemers zijn dat niet voor niks. Werk verder aan je online community en imago.

Social Media

Internetbureau 2BeFresh helpt klanten met Facebook– en LinkedIn marketing. Denk aan advies, strategie en het maken van campagnes op maat om meer omzet te genereren, naamsbekendheid te vergroten of een community op te bouwen.

Lead generatie

Een full service internetbureau legt ook verbanden om zo een hogere conversie te behalen. Denk hierbij aan het maken van een productpagina en deze te promoten via LinkedIn, Facebook en Google. Gebruikers vullen vervolgens hun gegevens in en dit formulier komt weer terecht in jouw mailbox. Dit kunstje doen wij ook met vacatures.

Internetbureau Utrecht Social Media
Internetbureau data analyse Google

Maatwerk, data & analyse

Als internetbureau biedt je klanten waardevolle inzichten en data zodat ook via die weg online gegroeid kan worden. Samen bekijken wij de online kansen zodat onze diensten rendabel blijven.

Google Analytics & Data Studio

Een mooi voorbeeld is het standaard instellen van Analytics om het verkeer van jouw website inzichtelijk te hebben. Op basis van deze data kunnen wij samen weer verbeteringen doorvoeren. Nu bestaat de kans dat je door de nummers heen de focus niet meer kan vinden. Daarvoor bouwen wij ook handige inzichtelijke dashboards via Google Data Studio.

Optimalisatie & maatwerk

Meedenken over ‘hoe het beter kan’ zit standaard bij het pakket inbegrepen. Dat is ook de drive die er moet zijn vinden de teamleden van 2BeFresh en het liefst samen met onze klanten. Met een beetje fantasie is alles mogelijk! #teamwork

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Kunnen wij je helpen met groeien op Facebook? Of wil je gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.